Vandaag, donderdag 30 juni, zijn de winnaars van de All-in Werkgeversprijs Rivierenland bekend gemaakt. De wethouders van de betrokken gemeenten en adviseurs reikten persoonlijk de All-in Werkgeversprijs Rivierenland bokaal uit.

All-in Werkgever Rivierenland

De All-in Werkgeversprijs Rivierenland, een initiatief van WSP Rivierenland, is voor werkgevers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie. De jury heeft op basis van motivatie en ambassadeurschap de genomineerde werkgevers beoordeeld en per gemeente een winnaar gekozen.

De winnaars zijn werkgevers die creatief meedenken en draagvlak creëren binnen de organisatie. Zij geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Zij zorgen ervoor dat deze medewerkers participeren in de maatschappij en bieden hen duurzaam werk. De winnaars zijn dus alle goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. Door hun motivatie inspireren zij hopelijk ook andere werkgevers in Rivierenland!

*Nieuw in 2022 de All-in Werkgeversprijs PrO

Vanaf dit jaar wordt er ook een prijs toegekend aan een bedrijf dat jongeren uit het Praktijkonderwijs (PrO) en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) een kans geeft op een (betaalde) stage en werk. Zo worden volgens de jury ook andere werkgevers geïnspireerd en gestimuleerd om deze doelgroep kansen te geven.

Kijk hier voor meer informatie.