Hoe zorg je ervoor dat je organisatie een inclusief beloningsbeleid voert? Krijgt iedereen een gelijkwaardige beloning en op basis van welke input wordt beloning vastgesteld? Samen met beloningsadviseurs Karin Panman en Jasper Schramade van werkgeversvereniging AWVN organiseren we een dialoogsessie over inclusief belonen. De Normaalste Zaak verkent met werkgevers de mogelijkheden.
In de maatschappij wordt de roep om gelijke kansen steeds luider. Ook op de arbeidsmarkt kunnen we aan verschillende knopen draaien en steeds meer werkgevers doen dat ook. Onderdeel van een inclusieve organisatie zijn inclusieve arbeidsvoorwaarden en nog specifieker: inclusief belonen. Hoe zorg je voor een goed en eerlijk beloningsbeleid waar ook je medewerkers zich in kunnen vinden. We gaan het hebben over de verschillende waardering- en beloningsvormen en beloningsverhoudingen. Daarnaast gaan we ook in op de thema’s laag beloond werk en gelijke beloning voor gelijk werk.

Deze sessie is voor de verandering een keer niet online, maar op locatie. Een ideale gelegenheid om collega-professionals en beloningsadviseurs te ontmoeten en kennis te delen over een thema dat de komende tijd ongetwijfeld steeds meer aandacht zal krijgen.

Meer lezen een aanmelden>>