Laden Evenementen

De arbeidsmarkt verandert snel. Maar veranderen onze opvattingen over werk mee? Hechten we tegenwoordig minder aan een vaste baan en willen steeds meer mensen als zelfstandige werken? Werken we niet langer primair voor ons inkomen, maar zoeken we in ons werk vooral zingeving? Concurreren andere activiteiten – zorg, hobby’s – steeds meer met onze baan om de schaarse beschikbare tijd?

Over onze opvattingen over werk doen veel verhalen de ronde, maar welke zijn fictie en welke feit? In het project ‘Waarde van Werk’ hebben we dit uitgezocht, met behulp van een grootschalig surveyonderzoek en diepte-interviews. Op deze online conferentie doen we verslag van de uitkomsten en reflecteert een aantal experts op onze bevindingen.

De conferentie vindt plaats op woensdag 11 november 2020 van 14:00-17:00 uur. Onderzoekers Paul de Beer, Wieteke Conen en Sabina Stiller van AIAS-HSI (Universiteit van Amsterdam) presenteren de resultaten van het onderzoek. Hans Borstlap (Commissie Regulering van Werk), Raymond Puts (AWVN) en Tof Thissen (WERKbedrijf UWV) zullen hun visie geven op de implicaties van het onderzoek voor het beleid op het terrein van werk en inkomen.

Aanmelden
De online conferentie is toegankelijk voor iedereen.
Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via deze link. U ontvangt dan in de week voorafgaand aan het event de link naar de livestream.

Contact
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, neemt u dan contact op via aias-hsi@uva.nl.