Laden Evenementen
Het AWVN-jaarcongres biedt u verbeelding, inzicht en inspiratie om met elkaar in gesprek te gaan. Ook dit jaar doen we dat met een gevarieerd programma met inspirerende sprekers, veelzijdige sessies en een informele sfeer.

De (Nederlandse) economie, arbeidsmarkt en maatschappij bevinden zich in een periode van transitie. AWVN agendeerde die thema’s de afgelopen jaren. Economisch, politiek en sociaal verandert het speelveld en er zijn genoeg redenen om aan te nemen dat dit nog maar het begin is. En dit leidt tot nieuwe vraagstukken. Puzzels die niet gaan over nieuwe wet- en regelgeving, maar over de eigen organisatie en manieren van (samen)werken.

Het wordt dan ook steeds duidelijker: we moeten – als ondernemer, als werkgever, als overheid, als werknemers, als burger – zelf werken aan verandering. Maar ja, hoe verander je met impact? En welke richting ga je op? Tijdens het AWVN-jaarcongres dagen we elkaar uit en zoeken we perspectief in vier verschillende organisatiewerelden: verbindend,inclusieflerend en wendbaar.
Hoe dan ook: iedereen moet werken aan verandering; iedereen is AAN ZET!

Sprekers zijn onder meer:

  • René ten Bos – denker des vaderlands en hoogleraar filosofie van de bedrijfswetenschappen
  • Jasper Krabbé – beeldend kunstenaar en presentator televisieserie ‘Het geheim van de meester’
  • Dorothee van Vredenburch – Chief Change & Organisation (CCO) NN Group

Aanmelden
Het jaarcongres is gratis voor leden en relaties van AWVN. Meld u aan via het inschrijfformulier.