Laden Evenementen

Ontdek de kansen van praktijkonderwijs en speciaal onderwijs voor uw onderneming tijdens de bijzondere bijeenkomst Bazen Verbazen.

Als werkgever heeft u baat bij gemotiveerd personeel. Personeel met talenten en capaciteiten. Daarbij wordt u ook gevraagd mee te doen aan het invullen van de Banenafspraak, waarbij we in Nederland 125.000 banen willen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Leerlingen in doelgroepregister
Een goede mogelijkheid om de Banenafspraak in te vullen, is het aannemen van jongeren afkomstig uit het Praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. De leerlingen van deze scholen staan immers in het doelgroepregister van de Banenafspraak. Door hen een kans te geven voldoet u aan de Participatiewet.

Medewerkers intern verder opleiden
De route via de scholen kan ook een oplossing zijn voor bedrijven die nu lastig vacatures kunnen vervullen, zij kunnen zo in contact komen met geschikte werknemers die zij intern verder kunnen opleiden.

Nu krijgt u een unieke mogelijkheid om kennis te maken met een aantal jongeren van Praktijkschool De Compagnie uit Heerenveen. Laat u tijdens een bijzondere voorstelling verbazen over de kwaliteiten, kennis, talenten en inzet van deze mensen! In de voorstelling laten de leerlingen zien hoeveel ze in hun mars hebben als ze van werkgevers de kans krijgen om zichzelf te presenteren.

Eerder waren er al voorstellingen van Bazen Verbazen in onder andere Stadskanaal, Rotterdam en Goes. Lees dit verslag om een indruk te krijgen van een geslaagde middag.

Nadere kennismaking
Na de voorstelling is er ruimte om in gesprek te gaan met de leerlingen en de stagebegeleiders van de school. Zo krijgt u een goede indruk van wat leerlingen uit praktijkonderwijs kunnen bereiken en wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Programma

16.30 uur: Inloop
17.00 uur: Start voorstelling
17.45 – 18.30 uur: Netwerken

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via Anneke Hafkamp: hafkamp@vno-ncwmidden.nl, onder vermelding van Bazen Verbazen Heerenveen.