Laden Evenementen

Op 25 februari organiseren Locus, Visio, Bartimeus en Kentalis een middag voor bedrijven met als thema: werken met een visuele en/of auditieve beperking. Voor deze bijeenkomst zijn ze op 25 februari te gast bij Hutten in Veghel.

De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven die kennis willen maken met kandidaten met een visuele of auditieve beperking en benieuwd zijn naar hun mogelijkheden. De bijeenkomst is gratis en vindt plaats van 15.00 tot 18.00 uur.

De kandidaten tonen hoe ze hun andere zintuigen hebben aangescherpt en daarvan hun kracht hebben gemaakt. Dit maakt dat er veel meer mogelijk is dan veel mensen denken. Naast deze bijzondere talenten beschikken deze kandidaten uiteraard ook over de vakkennis en ervaring die je (misschien) zoekt! Na een kort plenair programma met ervaringen vanuit de praktijk volgt een Meet & Greet met de kandidaten. Aansluitend een informele borrel met daarbij ook de mogelijkheid om u verder te verdiepen in het werken met een visuele en/of auditieve beperking.

Kijk voor aanmelding en meer informatie op de site van Locus:
Meet & Greet: Kandidaten met visuele of auditieve beperking.