Laden Evenementen

November 2021 is landelijk de Maand van de 1.000 Voorbeelden. Deze maand draagt bij aan het halen van de doelstelling uit de Banenafspraak: tenminste 100.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking.

In de maand van de 1.000 voorbeelden worden werkgevers geïnformeerd over de banenafspraak, worden best practices uitgedragen en worden inclusieve werkgevers bedankt die ook juist in deze periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. In het hele land worden evenementen georganiseerd.

In de Achterhoek haken we in op deze maand van de 1.000 voorbeelden met een eigen regiocampagne genaamd ‘Koffie-inclusief-Achterhoek’: Achterhoekse inclusieve werkgevers organiseren ergens in de maand november een uurtje waarop zij andere ondernemers verwelkomen en laten zien en vertellen over hun invulling van inclusief ondernemen. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld een gesprek, presentatie, workshop of rondleiding.

Bied jij ook een Koffie-inclusief-uurtje aan ergens in de maand november?
Desgewenst organiseer je dit koffie-uurtje samen met een andere organisatie waarmee je samenwerkt op het gebied van inclusie. Zo inspireer jij mogelijk anderen om ook meer werk te maken van inclusief werkgeverschap! De centrale organisatie en communicatie is in handen van Platform bind!, VNO-NCW Achterhoek en het WerkgeversServicepunt Achterhoek.

Kijk hier voor meer informatie.