Laden Evenementen

Op 16 februari 2017 is het de  ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’. dvd1000-500x500 Landelijk worden dan werkgevers, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebben, extra in het zonnetje gezet. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers, die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben om mee te doen!

Ook OR-leden spelen een belangrijke rol in het realiseren van de Banenafspraak. Denk daarbij aan  het matchen, plaatsen en begeleiden van medewerkers uit de doelgroep. Als OR-lid bent u daarom van harte welkom op deze bijzondere dag!

Bij Concern voor Werk in Lelystad verzorgen de samenwerkende partijen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland een interessant middagprogramma over de rol die de OR kan vervullen bij het realiseren van de Banenafspraak. Wij zijn ervan overtuigd dat juist ú het verschil kunt maken naar uw werkgever en naar uw collega’s.

Dit regionale evenement maakt onderdeel uit van de landelijke ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’.

Programma met leerzame Workshops
Van 12.00 – 17.00 uur
– interessante en leerzame workshops zoals een workshop over de inclusieve arbeidsmarkt waarin wordt ingegaan op arbeidsanalyse en jobcarving.
– experts uit de praktijk praten u bij over de mogelijkheden van de Banenafspraak en de wijze waarop u het onderwerp kunt agenderen in uw eigen organisatie.
– inzoomen op de belangrijke rol die collega’s spelen bij het succesvol inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. FNV en CNV hebben hiervoor speciale trainingen en ondersteuning ontwikkeld in de vorm van ‘Harry©’ en ‘Werkmaat’.  U krijgt ruime informatie over beide projecten en de wijze  waarop u ze succesvol  kunt inzetten in uw organisatie.

Inschrijven voor deze interessante workshop doet u hier

De ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ is een initiatief van ‘Op naar de 100.000 banen, een project van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO’ en wordt uitgevoerd in samenwerking met regionale partners. Voor meer informatie zie www.opnaarde125000.nl