Laden Evenementen

Tijdens de ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ worden werkgeversdvd1000-500x500 die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebben extra in het zonnetje gezet. En op hun beurt zullen zij andere werkgevers inspireren om ook mee te doen! Op deze bijzondere dag bent u welkom bij een aantal collega werkgevers in de regio Haaglanden die werken met mensen uit deze doelgroep.

Dit regionale evenement maakt onderdeel uit van de landelijke ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’.

Let wel op: deze dag van WSP Haaglanden vindt als uitzondering plaats op DINSDAG 14 FEBRUARI

 

WSP Haaglanden wil het belang van werken met mensen met een arbeidsbeperking nog eens nadrukkelijk op de kaart zetten.

Gestart wordt met een Valentijnsontbijt bij Vrolijk Dienstengroep (waar u gratis kunt parkeren) en vervolgens worden met de Tempo-Team bus verschillende toonaangevende werkgevers in de regio die al Ondernemen met hun hart bezocht! De bus is hop-on hop-off. U kunt dus uitstappen tijdens de Valentijnstour of u kunt ervoor kiezen om de hele rit bij ons te blijven. Op de terugweg is er een lunch in de bus.

Werkgevers in beeld
Op deze dag zetten we werkgevers in het zonnetje die al mensen met een beperking in dienst hebben en we vragen hen ten minste één werkgever uit hun netwerk te benaderen om die te inspireren ook mee te doen. Zo verzamelen we duizend werkgevers die staan voor de Banenafspraak. Niet alleen de regio Haaglanden doet mee, maar alle regio’s in Nederland en hiermee is er landelijke aandacht voor werkgevers die meedoen.

Bent u één van De Duizend Voorbeelden? 
Uiteraard zijn we ook op zoek naar voorbeeldondernemers die het verdienen uitgelicht te worden. Bent u één van De Duizend Voorbeelden en wilt u met ons meerijden en uw voorbeeld met ons delen? Meld u dan zo snel mogelijk aan en laat u inspireren door andere ondernemers! We zetten u die dag in het zonnetje met landelijke exposure op social media en aandacht voor uw organisatie en de mensen waar het allemaal om draait.

Doe mee en meld u aan!
U ontvangt dan het definitieve programma.