Laden Evenementen

Van 26 t/m 30 oktober 2020 is het landelijk de Week van de 1000 Voorbeelden met als thema ‘Zet de deur open voor inclusie’. Deze week draagt bij aan het halen van de doelstelling uit de banenafspraak: tenminste 100.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking. In de Week van de 1000 voorbeelden informeren we werkgevers over de banenafspraak, tonen we best practices en bedanken we de inclusieve werkgevers die ook juist in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. In het hele land worden die week evenementen georganiseerd.

In de Achterhoek organiseren wij samen met onze inclusieve partners elke ochtend een digitale sessie voor u als werkgeverMaandag tot en met vrijdag van 8.30 – 9.00 uur. Elke ochtend behandelen we een specifiek aspect van werkgeversondersteuning bij inclusief ondernemen. Kijk hier voor het programma per ochtend en meld u aan!

U kunt zich aanmelden voor een enkele sessie of meerdere sessies. De digitale sessies vinden plaats via ZOOM en starten stipt om 8.30 uur. Vanaf 8.15 uur kunt u zich melden in de digitale wachtruimte. U ontvangt op vrijdag 22 oktober per mail de link om deel te nemen. Als u zich aanmeldt voor één van de andere sessies, adviseren we u ook aan de kick-off op maandag deel te nemen.