Laden Evenementen

GP Groot is van een klein familiebedrijf in 105 jaar uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 1.150 medewerkers. En we blijven groeien! We zijn actief in de marktsegmenten inzameling, recycling, brandstoffen en oliehandel, en advies en infrarealisatie en hebben op verschillende gebieden diverse vacatures openstaan; van chauffeur tot backoffice medewerker en van kraanmachinist tot planner!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je zelf de mogelijkheden en sfeer van onze organisatie ervaren? Meld je dan aan voor de banenmarkt op zaterdag 26 maart en doe mee met één of meerdere activiteiten: Maak tijdens een speeddate kennis met onze collega’s, krijg een rondleiding over ons bedrijventerrein of maak een testrit met een vrachtwagen.

Tijdens de banenmarkt heeft ieder GP Groot bedrijfsonderdeel een eigen marktkraam waar collega’s je van alles kunnen vertellen over de werkzaamheden van het bedrijfsonderdeel. Ook vertellen ze je graag over de beschikbare vacatures.

De banenmarkt vindt plaats in de gloednieuwe garage van onze technische dienst. Zou je bij GP Groot willen werken als monteur, straler of medewerker onderhoudsdienst? Dan vind je deze locatie helemaal interessant! Onze collega’s vertellen je graag meer over deze moderne garage.

Aanmelden
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.