Laden Evenementen

Het Beginstation, Stationsplein 71, Helmond. 11.00 tot 14.00 uur. Wergeversbijeenkomst met lunch.

Bij het Beginstation houden we ons bezig met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de circulaire economie. Deze mensen met een arbeidsbeperking houden zich bezig met circulaire projecten zodat zij werkervaring kunnen opdoen en daarmee bijdragen aan een betere wereld.

Zo hebben we hier een diverse groep mensen, denk hierbij aan: stagiairs, mensen in de dagbesteding, re-integranten die zich voorbereiden voor hun terugkeer op de arbeidsmarkt en vrijwilligers. Iedereen heeft een eigen verhaal en rugzakje, het is belangrijk om hier als werkgever rekening mee te houden.

Programma
Tijdens De dag van de 1000 Voorbeelden is er door het Beginstation een programma samengesteld. Hiervoor nodigen we graag alle werkgevers uit die meer willen weten over inclusie op de arbeidsmarkt of die zich hier al mee bezighouden.

We beginnen de dag met een presentatie over het Beginstation, inclusie op de werkvloer en welke voordelen dit heeft voor een werkgever en voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarna kan iedereen een kijkje nemen bij het Beginstation, zodat de werkgevers kunnen zien hoe wij werken en waar wij ons zoal mee bezighouden.

Als laatste vindt er een lunch plaats met aaneensluitend wat tijd om onderling te netwerken. Hier kunnen de werkgevers in contact komen met onze werknemers. Zo kunnen de werkgevers de verhalen horen over hoe de werknemers het bij het Beginstation ervaren. Ook kunnen werkgevers met elkaar in contact komen om over dit onderwerp te praten.

Aanmelden:

  https://www.beginstation.nl/blog/dag-van-de-1000-voorbeelden-2020-en-aanmelden-hiervoor/