Laden Evenementen

De alliantie Samen werken voor werk (een samenwerking tussen de ABU, Cedris, NRTO en OVAL)organiseert op donderdag 28 maart het congres Iedereen aan de slag – Het gaat niet vanzelf.

Iedereen aan de slag helpen, dat is de gezamenlijke ambitie van de alliantie. Maar dat gaat niet vanzelf. Zelfs in deze tijd van hoge economische groei staan nog altijd veel mensen langs de kant. Dat kan en moet anders. Daarom zet de alliantie in op innovatieve, regionale samenwerkingsverbanden tussen intermediaire partijen en overheden. Dat vraagt lef en inzet van alle partijen, maar ook inzicht in elkaars expertise en toegevoegde waarde en – bovenal – partnerschap.

Tijdens het congres zullen staatssecretaris Van Ark, de voorzitters van de 4 alliantiepartners, Jos Verhoeven, directeur Start Foundation en Erik Smithuis, medeoprichter van ICM, het woord voeren.

De uitnodiging

Het workshopprogramma is inmiddels bekendgemaakt. Onder andere Ingeborg Zwolsman, programmamanager Open Hiring™ van de Start Foundation, Femke Kooijman (ABU) en Sharon Peters (OVAL) zullen een workshop leiden. Dat geldt ook voor Martine Schuijer, projectmanager van ‘Op naar de 100.000 banen’.

Op de website Samenwerken voor Werk vindt u meer informatie over het programma en kunt u zich opgeven