Laden Evenementen

Inspirerende kennislunch over de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en Environmental, Social, and Governance (ESG) op 2 juli a.s.

Waarom deze kennislunch?

Ook voor bedrijven die (nog) niet CSRD-plichtig zijn, is deze Europese wetgeving, die voortkomt uit de Green Deal, en de ESG’s essentiële thema’s voor bedrijven die streven naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Veel organisaties hebben al stappen gezet op het gebied van Environmental (E) en Governance (G). Echter, de Social (S) component blijkt voor velen een uitdaging.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze kennislunch bieden wij de gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers en experts. Pascal Bouwman van Robin Good deelt zijn ervaringen en inzichten, met speciale aandacht voor de S van ESG:

Mensenrechten: Waar koop jij jouw producten in en hoe wordt daar omgegaan met mensenrechten?
Eigen workforce: Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich thuis voelt in jouw organisatie?
Maatschappelijke verantwoordelijkheid: Wat draagt jouw bedrijf bij aan de maatschappij?

Voor wie is deze sessie interessant?

Deze kennislunch is bijzonder relevant voor bestuurders, directeuren, bedrijfsleiders, en controllers die een actieve rol spelen in de duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid binnen hun bedrijf of organisatie.

Jouw input is waardevol!

Voorafgaand aan de sessie wil de organisatie graag van je horen: Waar loopt je tegenaan op de sociale kant van ESG? Deze vraag helpt om de bijeenkomst beter af te stemmen op jouw behoeften en uitdagingen.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen de sociale kant van ESG te verkennen en te versterken. Laten we samen streven naar een duurzamere en socialere bedrijfsvoering!

Reserveer een plek aan tafel!

Ben je werkgever in Midden-Gelderland en wil je graag deelnemen aan deze kennislunch? Meld je dan aan! Deelname is kosteloos, er is plek voor 15 deelnemers.

Praktische informatie:
Datum: dinsdag 2 juli 2024
Tijd: 12:00 – 13:00 (inloop om 11:45)
Locatie: Scalabor; Driepoortenweg 35, Arnhem

Aanmelden via deze link.