Laden Evenementen

Waar wacht je op? De Inclusieve arbeidsmarkt begint bij ons allemaal!

Veel werkgevers zien het belang van een diverse en inclusieve organisatie, maar weten niet precies hoe en waar te beginnen. Op 2 april organiseert De Normaalste Zaak een bijeenkomst die in het teken staat van de eerste stappen op weg naar:

• Diversiteit en innovatie
Inclusief werkgeven verrijkt de organisatie met diverse perspectieven, bevordert innovatie en concurrentievoordeel.
• Bredere talentenpool
Het aantrekken van mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt verrijkt teams met unieke vaardigheden.
• Betere resultaten en imago
Onderzoek toont aan dat inclusie leidt tot betere prestaties, een beter imago, klant- en medewerker tevredenheid, en benadrukt een organisatie met maatschappelijke verantwoordelijkheid

Een panel met drie zeer ervaren inclusieve werkgevers delen hun kennis en geven concrete tips.

Mieke Wijnen, Projectleider Social Return, Kersten Hulpmiddelen
Mieke begon met een succesvolle stage vanuit het praktijkonderwijs. Nu behoort haar organisatie tot de top tien van meest inclusieve organisaties in Nederland. Bij Kersten Hulpmiddelen passen ze de werkomgeving aan, zodat iedereen optimaal en volwaardig kan functioneren.

Pim Brouwers, Sr Lead inclusie diversiteit en gelijkwaardigheid, Achmea
Pim weet alles van inclusief werkgeven. In 2021 hoorde hij bij de top 30 inclusieve leiders van Nederland. Hij is een realist: ambities zijn lovenswaardig, maar werken alleen met de juiste randvoorwaarden.

Jennifer van Asch – Korbijn, Interim projectleider banenafspraak
Jennifer is behalve projectleider, HR-specialist en jobcoach. Ze heeft onder meer gewerkt bij ROC Midden Nederland en Sociale Verzekeringsbank. Ze heeft veel ervaring met het matchen van medewerkers uit de banenafspraak in samenwerking met UWV en gemeenten.

Praktische informatie
Wanneer: Dinsdag 2 april van 15.00 – 16.30 uur
Waar: Online
Deelnemers: (Aankomende) managers diversiteit en inclusie, medewerkers die zich bezighouden met D&I, werkgevers die aan de slag willen met diversiteit en inclusie
Deelnemen: Aanmelden via deze link

Doe mee, dan start je met een voorsprong en zie je de voordelen van meer diversiteit en inclusie binnen je eigen organisatie terug.