Laden Evenementen

Als u een werknemer met een arbeidsbeperking aanneemt, dan weet u van tevoren dat er misschien aanpassingen in werkplek, werkwijze of takenpakket nodig zijn. Werknemers met een arbeidsbeperking zijn vaak ‘minder belastbaar’ dan een reguliere werknemer. Een mooie theoretische term, maar wat betekent dat in de praktijk? Hoe leid je dat als werkgever  af uit een geanonimiseerd profiel dat alleen praktische informatie bevat?  Kan uw nieuwe werknemer dan bijvoorbeeld maximaal een dag werken, of juist elke dag een paar uur? Of gaat het om prikkels in de werkomgeving?

Daarop gaan we in tijdens de Masterclass belastbaarheid op dinsdag 12 december 2017. Deze Masterclass wordt georganiseerd door Op naar de 100.000 banen en de Lucille Werner Foundation.

Tijdens deze masterclass brengt presentator en oud-hockeybondscoach Tom van ’t Hek werkgevers, werknemers en medewerkers van werkgeversservicepunten bij elkaar om het begrip ‘belastbaarheid’ concreet te maken. Wat bedoelt een werknemer als hij het daarover heeft? Hoe kan een werkgever goed duidelijk maken wat er aan inzet nodig is voor het werk? U hoort verschillende praktijkvoorbeelden en Tom van ’t Hek neemt u mee onder meer in wat belastbaarheid voor hem betekende in zijn rol als bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal. Vervolgens gaat u in een interactieve sessie om tafel om met elkaar tot praktische tips te komen om belastbaarheid bespreekbaar en helder te maken in de dagelijkse praktijk.

Wilt u handvatten om tot de juiste match met een nieuwe werknemer te komen, of uw huidige werknemers beter te begeleiden als het gaat om belastbaarheid? Kom naar deze masterclass. Deelname is gratis!

Programma

  • 15.00 uur: inloop
  • 15.30 uur: plenair gedeelte met praktijkverhalen
  • 16.45 uur: pauze
  • 17.15 uur: interactieve praktijksessies
  • 18.15 uur: afsluiting en borrel

Aanmelden
Deze masterclass is gratis toegankelijk voor werkgevers. Meld u aan via dit formulier of door een mail te sturen aan: hafkamp@vno-ncwmidden.nl