Laden Evenementen

Dit najaar organiseert ‘Op naar de 100.000 banen’ in samenwerking met de Lucille Werner Foundation, Onbeperkt aan de Slag en De Normaalste Zaak/99van diverse Meet & Greets tussen werkgevers en gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

Informele netwerkgesprekken
Op deze Meet&Greets ontmoeten zij elkaar rechtstreeks op een informele laagdrempelige manier. De gesprekken hebben de vorm van netwerkgesprekken: werkzoekenden vertellen wie ze zijn, wat ze graag willen doen en wat daarvoor eventueel nodig is. Door deze manier van ontmoeten ontstaat er inzicht en transparantie aan beide kanten en ontstaan onverwachte matches. De Meet & Greets in deze serie zijn toegankelijk voor alle werkgevers, ook als zij geen deelnemer zijn van Onbeperkt aan de Slag of De Normaalste Zaak.

Aanmelden
Wilt u als werkgever aanwezig zijn bij deze Meet & Greet? Meld u aan via graaf@vnoncw-mkb.nl; u krijgt dan ook de precieze adresgegevens toegestuurd. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden via Onbeperkt aan de Slag: https://onbeperktaandeslag.nl/werkzoekende/register/110#0

 

De editie in Maastricht wordt georganiseerd door: