Laden Evenementen

Op 4 juni organiseren Ambassadeursnetwerk Participeren Loont, Concrete Valley en VNO-NCW Brabant Zeeland een bezoek aan Concrete Valley.

Wat verbind Concrete Valley in Bergen op Zoom met de Penitentiaire Inrichting in Dordrecht? Kom het te weten tijdens het bezoek aan het complex van Concrete Valley waarbinnen drie bedrijven – microbeton, mbX en Waco – productiefaciliteiten en kennis met elkaar delen.

Met het in 2012 opgerichtte platform Concrete Valley willen de drie bedrijven een inspirerende en innovatieve omgeving creëren waarin de verschillende bedrijven zelfstandig werken, maar ook de kennis en ervaring onderling kunnen delen. De bedrijven produceren alle drie prefab betononderdelen maar hebben elk een eigen specialisatie. Concrete Valley ontwikkelde een uitgekiende strategie om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Daar hoort ook het bieden van kansen aan mensen met een arbeidsbeperking bij.

Het ambassadeursnetwerk Participeren Loont en VNO-NCW Brabant Zeeland nodigen u uit voor een rondleiding en kennismaking bij de verschillende bedrijven gevestigd op het terrein van Concrete Valley. U krijgt een inkijk hoe Concrete Valley de Participatiewet integreert en welke bijzondere samenwerking met de Penitentiaire Inrichting in Dordrecht onderzocht wordt.

Programma

15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Welkomstwoord door Liesbeth van Kerkhof (voorzitter VNO-NCW Bergen op Zoom)
16.10 uur Leon Kolster, directeur microbeton, vertelt over het ontstaan van Concrete Valley en de unieke methode van produceren bij microbeton
16.30 uur Stefan Lubbers, directeur mbX, vertelt hoe uit een (on)mogelijke aanvraag mbX ontstond
16.50 uur Rowena Siemons, HR concrete Valley, en Kees Kleinbloesem, Hoofd Arbeid PI Dordrecht, vertellen over de potentiële samenwerking op het gebied van de Particiapatiewet
17.10 uur Rondleiding
17.30 uur Borrel
18.00 uur Einde

Aanmelden

Aanmelden via deze link. Plaatsen zijn beperkt, ben er dus snel bij! (maximaal 50 deelnemers).