Laden Evenementen

๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐š๐ซ๐›๐ž๐ข๐๐ฌ๐›๐ž๐ฉ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  ๐ž๐ž๐ง ๐ค๐š๐ง๐ฌ ๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐ฐ๐ž๐ž๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฐ๐š๐š๐ซ ๐ญ๐ž ๐›๐ž๐ ๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง?

Meld je dan aan voor de online workshop โ€œ๐—”๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธโ€! Deze workshop geeft je de kennis en tools om effectief met deze doelgroep aan de slag te gaan binnen je organisatie.

๐—ช๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ:
๐Ÿ›  ๐—™๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: Ontdek hoe je taken en werkplekken kunt aanpassen om inclusieve kansen te creรซren.

๐ŸŒ๐—ข๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด: Kijk eens goed naar je bedrijfscultuur en de inrichting van je werkplek om te zorgen voor een fijne plek voor iedereen.

๐Ÿ‘ฅ๐—•๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด: Ontdek wie binnen jouw organisatie het best geschikt is om werknemers met een arbeidsbeperking te begeleiden.

๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ?

๐Ÿ—“๏ธ 27 juni 2024
๐Ÿ•’ Tijd: 10.00 tot 11.00 uur
๐Ÿ“ Locatie: Online via Microsoft Teams. Ongeveer een week van tevoren ontvang je de vergaderlink.

Aanmelden kan via deze link.

Dit is je kans om bij te dragen aan een inclusievere arbeidsmarkt.