Laden Evenementen

๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐š๐ซ๐›๐ž๐ข๐๐ฌ๐›๐ž๐ฉ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  ๐ž๐ž๐ง ๐ค๐š๐ง๐ฌ ๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐ฐ๐ž๐ž๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฐ๐š๐š๐ซ ๐ญ๐ž ๐›๐ž๐ ๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง?

Meld je dan aan voor de online workshop โ€œ๐—”๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธโ€! Deze workshop geeft je de kennis en tools om effectief met deze doelgroep aan de slag te gaan binnen je organisatie.

๐—ช๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ:
๐Ÿ›  ๐—™๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: Ontdek hoe je taken en werkplekken kunt aanpassen om inclusieve kansen te creรซren.

๐ŸŒ๐—ข๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด: Kijk eens goed naar je bedrijfscultuur en de inrichting van je werkplek om te zorgen voor een fijne plek voor iedereen.

๐Ÿ‘ฅ๐—•๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด: Ontdek wie binnen jouw organisatie het best geschikt is om werknemers met een arbeidsbeperking te begeleiden.

๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ?

๐Ÿ—“๏ธ Donderdag 25 juli 2024
๐Ÿ•’ Tijd:10.30 – 11.30 uur
๐Ÿ“ Locatie: Online via Microsoft Teams. Ongeveer een week van tevoren ontvang je de vergaderlink.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier

Dit is je kans om bij te dragen aan een inclusievere arbeidsmarkt.

Online workshop aan de slag met de banenafspraak 25 juli

Naam(Vereist)
We nemen uw gegevens op in de verzendlijst van de 'Op naar de 125.000 banen-nieuwsbrief'(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.