Laden Evenementen

Graag nodigen wij jou – werkgever – uit voor een inspirerende online workshop over de Banenafspraak, georganiseerd door het project ‘Op naar de 125.000 banen’.

Waarom deelnemen?
De banenafspraak is belangrijk en wordt mogelijk gemaakt door de inzet van werkgevers, werknemers en dienstverleners zoals WSP’s en alle andere initiatieven. Het biedt een unieke kans om nieuw talent te vinden, of je nu in de publieke sector of het bedrijfsleven werkt.

Deze workshop is speciaal voor jou als je nog niet actief betrokken bent bij deze doelgroep en hulp nodig hebt bij een succesvolle start.

Ben je benieuwd naar de banenafspraak en wil je praktische handvatten voor de uitvoering ervan? Onze workshop bied je aan de hand van een “kapstok” deze begeleiding.

Dit zijn de onderwerpen die aanbod komen:
1. Doelgroep van de Banenafspraak
🎯 Leer wie precies behoort tot de doelgroep van de Banenafspraak.

2. Instroom, inclusief Werving en Selectie
🚀 Ontdek nieuwe manieren voor instroom, inclusief de belangrijke stappen in het wervings- en selectieproces.

3. Begeleiding op de Werkvloer
🛠️ Leer meer over het bieden van ondersteuning op de werkvloer. Ontdek praktische tips en benaderingen om een ondersteunende werkomgeving te creëren.

Datum:
🗓️ Woensdag 17 april 2024
🕒 Tijd: 10.30 tot 11.30 uur
📍 Locatie: Online via Microsoft Teams. Ongeveer een week van tevoren ontvang je de vergaderlink.

Tijdens dit interactieve uur delen we waardevolle inzichten en onderzoeken we samen met jou de mogelijkheden om een succesvolle start te maken. Ontdek hoe jouw organisatie kan bijdragen aan de doelstellingen van de Banenafspraak.

Aanmelden kan via deze link.