Laden Evenementen

We bieden een ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ซ๐™ค๐™ก๐™œ ๐™ค๐™ฅ ๐™ค๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™–๐™˜๐™ฉ๐™ž๐™š๐™ซ๐™š ๐™ค๐™ฃ๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™š ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™ ๐™จ๐™๐™ค๐™ฅ ๐™—๐™–๐™ฃ๐™š๐™ฃ๐™–๐™›๐™จ๐™ฅ๐™ง๐™–๐™–๐™  aan, speciaal voor werkgevers die meer inclusief willen werken.

๐Ÿ”๐–๐š๐ญ ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ ๐ž๐๐š๐š๐ง?
Samen met werkgevers hebben we ๐˜ต๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ gemaakt. Hiermee kunnen zij banen realiseren voor mensen uit de doelgroep Banenafspraak.

En wat een succes is het geweest!

๐Ÿ› ๏ธ๐–๐š๐ญ ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ž๐ซ๐?
โœ”๏ธ Functiecreatie: We creรซren nieuwe banen door taken slim te verdelen.
โœ”๏ธWerkomgeving: We hebben onderzocht in welke omgeving de werkzaamheden plaatsvinden.
โœ”๏ธBegeleiding: We hebben binnen de organisaties gekeken wie het meest geschikt is voor de begeleiding van nieuwe collega’s.

๐Ÿ‘ฅ Na de workshop hebben werkgevers een helder takenprofiel om de juiste kandidaat te zoeken. Ons advies, ga eerst samen aan de slag. Leer elkaar kennen en onderzoek wat de mogelijkheden zijn.

๐Ÿ’ผ๐…๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ขรซ๐ฅ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง?
Zodra de samenwerking is gestart en je bent blij met elkaar dan is het nuttig om te ontdekken welke financiรซle steun er mogelijk is om kosten te dekken en risicoโ€™s te beperken, denk hierbij aan loonkostensubsidie of jobcoaching.

๐ŸŽ™๏ธ ๐„๐ฑ๐ฉ๐ž๐ซ๐ญ ๐š๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฐ๐จ๐จ๐ซ๐:
Leonore Nieuwmeijer vertelt je op donderdag 16 mei van 10:30 tot 11:30 alles over hoe je hierin als werkgever ondersteund kunt worden.

Leer meer over de instrumenten en middelen die tot je beschikking staan om de Banenafspraak succesvol binnen je organisatie te implementeren.
๐Ÿ“… Datum: Donderdag 16 mei
โฐ **Tijd: 10.30 tot 11.30 uur
Spreker: Leonore Nieuwmeijer

Aanmelden kan via deze link.