Laden Evenementen

Op 6 juni organiseert Platform SámenWerken samen met het regionale project ‘Bevordering arbeidsparticipatie mensen met psychische aandoendingen’ de dialoog ‘Duizend Bloemen’. Deze bijeenkomst gaat over arbeidsparticipatie van mensen met een langdurige achtergrond GGZ.

Wist u dat een op de vier mensen in zijn leven een psychische aandoening krijgt? Dit kan een verre vriend, een geliefde collega, je groenteman, dokter, een gezinslid, uzelf zijn… Hoe kunnen we er aan bijdragen dat iedereen zijn/haar kwaliteiten in kan zetten voor de maatschappij? En wat kunnen we van elkaar leren?

Aan de hand van concrete ervaringen van een werkgever en een werknemer gaan we in gesprek over mogelijkheden en moeilijkheden. Wat hebben werkgevers en werknemers nodig om een succes te maken van hun arbeidscontract?

De middag wordt georganiseerd door Platform SámenWerken en het regionale project ‘Bevordering arbeidsparticipatie mensen met psychische aandoeningen’. Genodigd zijn ondernemers, werkzoekenden, professionals, lokale politici, ondernemersbelangenverenigingen, geïnteresseerden. Het programma sluiten we af met een netwerkborrel.

Aanmelden

U kunt zich opgeven via de pop-up die direct verschijnt bij het openen van platformsamenwerken.nl. Graag voor 15 mei.