Laden Evenementen

De Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen biedt een laagdrempelig platform voor werkgevers, werkzoekenden en intermediairs in onze regio. Het informele en online netwerk draagt bij aan het zichtbaar maken en het matchen van vraag en aanbod in onze regio.

Elke twee maanden is er een speciaal Online Banenmarkt event, waarbij er actief wordt gepost en kandidaten, bedrijven en vacatures extra in de spotlights staan. Voor veel leden een echte sollicitatie boost!

Niet alleen werkgevers presenteren zich, ook werkzoekenden en ‘baanveranderaars’ laten zich actief zien op het platform. Dit doen ze door hun oproep met cv te delen of een (video)pitch te plaatsen. Eigenlijk een soort open sollicitaties dus, waar je als werkgever goed gebruik van kunt maken. Veel kandidaten springen er op deze manier echt uit!

Doordat er onderling tips en contacten worden gedeeld, draagt de Online Banenmarkt bij aan een sollicitatie boost door nieuwe inspiratie en kansen. Het helpt de deelnemers om actiever te worden met online netwerken en online profilering. Voor sommige werkzoekenden is het misschien wel de eerste keer dat zij hier ervaring mee opdoen! En voor sommige werkgevers misschien ook …?

Achter de schermen werken consulenten en adviseurs van de initiatiefnemers WerkBedrijf, UWV en WerkgeversServicepunt mee aan het activeren van de werkzoekenden. Ook worden tips gedeeld over een mogelijke matches met werkgevers. De reacties, opgedane contacten en vervolgacties houdt u, op enige uitzonderingen na, gewoon zelf in hand. Heel makkelijk dus.

Kijk hier voor meer informatie.