Laden Evenementen

Dat leren leuk kan zijn en voor iedereen werkt, laat SBCM zien tijdens de online editie van Sterk aan het Werk van 21 tot en met 25 september 2020. Dit jaar doen we dat anders dan eerder. We gaan namelijk online. Door corona willen we namelijk geen bijeenkomst organiseren. Het voordeel is dat het nu nog makkelijker is om deel te nemen aan de activiteiten van het festival. Dat kan gewoon via internet!

Door te blijven leren, houd je plezier in je werk. Je weet beter wat je moet doen als er in je werk of bij jou wat verandert. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je wordt zelfstandiger. Kortom, je krijgt nieuwe energie om sterk aan het werk te gaan.

Ontwikkelen als kerntaak
Ontwikkelen is een van de kerntaken van een SW-organisatie. Met deze kennisweek helpt SBCM SW-organisaties om leren op een leuke manier onder de aandacht te brengen en te houden. Iedere organisatie kan hier op zijn eigen manier invulling aan geven. Tijdens de Online Kennisweek bieden we allerlei handvatten om met leren aan de slag te gaan.

Werksaam Westfriesland doet ook mee
De collega’s van Werksaam Westfriesland doen ook dit jaar weer mee. Marjolein Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland vertelt waarom deelname aan Sterk aan het Werk de tijdsinvestering zich meer dan terugbetaald. Artie en Daniëlle, collega’s van Werksaam Hoorn, vinden het wel spannend, leren via de computer. Maar ‘iets nieuws leren is ook gewoon leuk,’ zeggen ze. Vorig jaar deed Werksaam Westfriesland met 13 collega’s ook al mee aan het eerste Sterk aan het werkfestival.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de site van SBCM.