Laden Evenementen

De 33vanLeusden en het Werkgevers Servicepunt regio Amersfoort organiseren 22 februari 2018 een speedmeet voor werkgevers met werkzoekenden uit de Doelgroep Banenafspraak en mensen die meer moeite hebben om een arbeidsplaats te vinden.

De speedmeet zal worden gehouden bij een van de deelnemende werkgevers. Zij geven voorafgaand aan de Meet & Greet een rondleiding door hun bedrijf en vertellen meer over hun vorderingen rondom inclusief werkgeverschap.

Meet & Greet

Na deze rondleiding gaat de Meet & Greet van start. Alle bedrijven worden voorgesteld aan de kandidaten, waarna u kennis met hen kunt maken. De kandidaten nemen hun cv mee en komen met of zonder (job)coach. U kunt vrijblijvend en laagdrempelig kennis maken om te zien of zij geschikt zijn voor uw vacature of passen binnen uw bedrijf.  Als afsluiting volgt een informele borrel.

Meedoen?

Heeft u een vacature voor een reguliere baan, stage of leerwerkplek en staat u open voor kandidaten die meer moeite hebben om een arbeidsplaats te vinden? Meld u zich dan alvast aan voor de speedmeet. Verdere gegevens over de locatie en de deelnemende werkgevers volgt.

Aanmelden

Locatie: volgt.
U kunt zich aanmelden via j.buitenhuis@amersfoort.nl.
Bel of mail voor meer informatie naar Jantine van den Burg –Buitenhuis, projectmedewerker WSP Amersfoort via j.buitenhuis@amersfoort.nl en 06 – 52535787.
Of naar Marieke Mulder, regiocoordinator 99vanAmersfoort via mariekemulder@denormaalstezaak.nl en 06 – 11351729.