Laden Evenementen

Tijdens deze bijeenkomst ontdekt u hoe de nieuwste technologische ontwikkelingen bijdragen aan het vormen van een divers en inclusief personeelsbestand en tegelijkertijd efficiency bevordert. Denk bijvoorbeeld aan AI-gestuurde wervingssoftware die helpt om bias uit het selectieproces te halen. Of aan virtual reality-simulatoren, die aanzienlijk bijdragen aan de competenties, zelfvertrouwen en motivatie van leerlingen in het praktijk- en voortgezet speciaal onderwijs. Of aan beamertechnologie die werknemers met fysieke en cognitieve beperkingen in staat stelt autonomer te werken.

Inclusieve Technologie volgens TNO
Technologie die ondersteuning biedt aan mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie bij het zoeken en vinden van werk, de taakuitvoering van werk en bij het duurzaam aan het werk blijven.

Deze bijeenkomst is een kans om te leren over technologische innovaties en inclusief werkgeverschap in de praktijk. Het is een platform voor netwerken, ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen.

Programma

Itho Daalderop en leerwerkbedrijf Werkzaak Rivierenland delen hun ervaringen met digitale werkinstructies. Zij laten zien dat mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt volwaardig mee kunnen doen als assemblage- of productiemedewerker.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Het selectieproces voor de juiste technologische tools
De samenwerking tussen Itho Daalderop en Werkzaak Rivierenland.
De integratie van innovatieve technologieën op de werkvloer en de impact daarvan.
De voordelen van inclusieve technologie, niet alleen voor Itho Daalderop maar voor elke betrokken partij.
Concrete tips voor het succesvol toepassen van inclusieve technologie binnen jouw eigen organisatie.

Praktische informatie

Datum en tijd: Dinsdag 9 april van 15.00 tot 16:30 uur
Voor wie: Werkgevers, HR-professionals, unit- of productiemanagers
Waar: Online
Deelnemen: Aanmelden via deze link