Laden Evenementen

Nu het werk in de branche weer aantrekt, is het vinden van personeel een groot probleem. Tijdens deze bijeenkomst willen we de successen die er zijn met u delen, vooroordelen wegnemen en vooral mogelijkheden laten zien.

Vele acties richting onderwijs hebben nog onvoldoende instroom opgeleverd. Nu het werk aantrekt, komt u mensen tekort. En de bekende ‘bronnen’ lijken uitgeput. Maar er zijn ook andere, nieuwe mogelijkheden. Samen met OTIBMetechnica, gemeenten, UWV en werkbedrijven wordt gekeken maar andere doelgroepen en hoe deze te benaderen.

Tijdens deze bijeenkomst willen we samen naar de mogelijkheden voor u kijken. U wordt meegenomen langs valkuilen, maar ook delen we de successen die er zijn met u. Vooroordelen nemen we weg en we laten u vooral de vele mogelijkheden zien.

Sociaal ondernemerschap is mooi, maar er moet ook verdiend worden. Hoe gaat dat in de nabije toekomst? Welke drempels zijn er en hoe worden die geslecht? Collega’s die u voorgingen, delen hun verhaal en nemen u mee in hun succes. Porfiteer ervan en profiteer ook van de steun die u kunt krijgen vanuit OTIB, gemeenten en andere instanties.

Kom luisteren, praat mee en laat u overtuigen!

Bijeenkomsten vinden plaats op:

17 oktober Apeldoorn

24 oktober Nijmegen

25 oktober Hengelo

19 november Spijkenisse 

21 november Assen 

Meer informatie op uneto.vni.nl.