Laden Evenementen

Tijdens dit webinar* van De Normaalste Zaak gaat Bert van Boggelen (kwartiermaker De Normaalste Zaak) in gesprek met Piet Vessies, senior onderzoeker en consultant bij werkgeversvereniging AWVN, en Bernhard Nanninga, hoofd omdenker van BC Groep.

Inclusief werkgeven kan veel waarde voor werkgevers opleveren. Dat horen we natuurlijk vaak. Maar wat levert het organisaties precies op, als zij een kans bieden aan iemand uit de doelgroep Banenafspraak?

Wilt u weten welke verschillende waarden werkgevers met ervaring op dit gebied zelf rapporteren? Meld u dan aan voor het webinar ‘De toegevoegde waarde van inclusief werkgeven’.

Programma webinar

  • Verschil smaakt naar meer: theoretisch- en praktijkonderzoek meerwaarde van inclusie voor organisaties (Piet Vessies)
  • Praktijkervaringen van werkgever, detacheerder en HR-specialist (Bernhard Nanninga), met speciaal aandacht voor het MKB
  • Ruimte voor vragen en dialoog.

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden. U ontvangt een aantal dagen na uw aanmelding een (Outlook-agenda) uitnodiging voor het webinar. De dag voordat het webinar plaatsvindt, ontvangt u een mail met de link en verdere instructies.

*Een webinar is een interactief, online presentatie (in beeld en geluid). Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Na afloop van het webinar komt de informatie online beschikbaar zodat u dit kunt teruglezen.