Laden Evenementen
AWVN organiseert op 16 februari de werkconferentie ‘Jong geleerd’ van Werkgevers gaan inclusief, een interactieve werkconferentie over de geleerde lessen van inclusief werkgeven.

De conferentie is interactief van opzet: deelnemers gaan met elkaar in gesprek over de geleerde lessen van inclusief werkgeven. Wat zijn ervaringen, waar liggen de hobbels en uitdagingen en wat is er nodig om (als werkgever) verder te kunnen met dit thema?

Er zijn praktijkverhalen van SNS Bank (Alex Verheijden, directeur P&O Beleid en Ontwikkeling) en GreenFox (Renzo Deurloo, mede-oprichter). Verder presenteert Kim Schumacher (programmamanager inclusief werkgeven bij AWVN) haar inzichten en geleerde lessen na ruim twee jaar werken aan inclusief werkgeven. De middag staat onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam.

Doelgroep
Deze bijeenkomst is in het bijzonder bedoeld voor werkgevers die al met dit onderwerp aan de slag zijn. Andere relevante stakeholders (vanuit UWV, WerkgeversServicepunten, bemiddelaars en mensen uit de doelgroep) die in gesprek willen gaan over de geleerde lessen met werkgevers ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer te sturen naar 7500banen@awvn.nl.

Kosten
Aan deze werkconferentie zijn voor deelnemers geen kosten verbonden. Als u zich heeft aangemeld en zonder tijdige afmelding (48 uur) afwezig bent, zijn wij genoodzaakt € 100,- in rekening te brengen.