Laden Evenementen

WerkgeversServicepunt Achterhoek en Werkplein Twente organiseren 23 november tijdens de Maand van de 1000 Voorbeelden de lunchwebinar ‘met voorzieningen meer kans op werk en onderwijs’.

Het doel van dit webinar: Inzicht bieden in welke voorzieningen kunnen bijdragen aan een inclusieve samenleving en arbeidsmarkt. De presentatie is interactief en heeft ruimte voor vragen.
Spreker: Ronald van Zijp – landelijk manager Voorzieningen en Re-integratiemiddelen UWV

Wat levert het volgen van dit webinar u op?
Als een werknemer met een ziekte of handicap gaat werken of een opleiding volgt, kan er mogelijk recht zijn op een voorziening. Bijvoorbeeld een aanpassing aan de werkplek. Maar wat zijn voorzieningen nu precies? Waar moet u dan aan denken en hoe moet u die aanvragen?

Na afronden van deze sessie:

  • Heeft u voldoende kennis over de verschillende voorzieningen die UWV biedt om een persoon te ondersteunen bij het aan het werk komen/blijven en onderwijs volgen.
  • Weet u dat de voorziening altijd gerelateerd wordt aan de werkzaamheden die de persoon uitvoert óf gaat uitvoeren. Dit kan in een dienstbetrekking maar ook als zelfstandig ondernemer.
  • Weet u dat UWV voor een werkgever een onderscheid maakt tussen werknemers- en werkgeversvoorzieningen.

Aanmelden
U kunt zich inschrijven voor dit webinar via de aanmeldlink van WSP Achterhoek of Werkplein Twente. Schrijf u in voor donderdag 18 november 2021.
Het webinar kunt u volgen via ZOOM. Na uw aanmelding ontvangt u op maandag 22 november uw persoonlijke inlogcode voor dit webinar.