Evenementen

Maand van de 1000 Voorbeelden
november 2023

Evenementen

Inspirerende voorbeelden van werkgevers met personeel met een arbeidsbeperking verdienen extra aandacht. Daarom zetten wij ondernemers die de banenafspraak omarmen in het zonnetje. En wel in de Maand van de 1000 Voorbeelden.

Deze actiemaand vindt plaats in november. Op 1 november gaan we knallend van start. Vervolgens vinden verspreid door heel Nederland speciale evenementen en bijeenkomsten plaats. En u kunt mee doen!

Om te bedanken en te inspireren.

Wij zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden.

We doen iets terug.

Ondernemers die al actief zijn rondom de banenafspraak ontvangen op deze dag een attentie. Met hun praktijkverhaal inspireren we collega-ondernemers om aan de slag te gaan met mensen met een beperking. De voorbeeldondernemers enthousiasmeren anderen en geven tips uit eigen praktijk.