Op 25 april wordt de Bridge of Fame Award 2024 uitgereikt. Dit initiatief van ECIO is bedoeld als podium om inspirerende samenwerkingen te delen.

In Nederland is deelname aan de arbeidsmarkt voor mensen met een beperking of ondersteuningsvraag namelijk niet vanzelfsprekend. Onderzoek laat bijvoorbeeld zien dat er nog geen gelijke toegang tot de arbeidsmarkt is. Samenwerkingen die zich inzetten voor een soepele overgang van hoger onderwijs naar arbeidsmarkt voor studenten met een ondersteuningsvraag, komen in aanmerking voor de Bridge of Fame.

De Bridge of Fame Award wordt tweejaarlijks uitgereikt aan een project wat zich inzet voor een soepele overgang van hoger onderwijs naar arbeidsmarkt. Dit kan van alles zijn, maar denk aan een project, samenwerkingsverband, stichting, best-practice of studentinitiatief zijn. Alles wat bijdraagt aan een soepele overgang verdient om genomineerd te worden!

Het winnende project ontvangt een geldbedrag van ruim 3000 euro om verder te ontwikkelen en te verduurzamen. Daarnaast is er op verschillende plekken (media) aandacht voor de genomineerden en het winnende project. De winnaar wordt gekozen door een jury, met daarin onder andere ook Op naar de 125.000 banen projectleider Martine Schuijer.

Meer informatie>>