Een jaar na zijn oprichtingsconferentie organiseert het Regionaal Werkbedrijf uit de arbeidsregio Stedendriehoek en Noord Veluwe op 11 maart in Deventer het Grootste Werkgevers Ontbijt.
Het doel van dit ontbijt is om de aanwezigen kort en bondig bij te praten over hoe en onder welke naam het Regionaal Werkbedrijf gaat zorgen voor een goede en snelle match tussen werkgevers en werkzoekenden.

Header-middleHet Grootste Werkgevers Ontbijt is een gezamenlijk initiatief van veertien gemeenten uit de arbeidsregio Stedendriehoek en Noord Veluwe, UWV, werkgevers en vakbonden. De 260 beschikbare plaatsen zijn inmiddels vol, aanmelden is daardoor niet meer mogelijk.

Winnaars ‘Scoort’ 
Tijdens de ochtend worden ook de winnaars van Zutphen Scoort, Apeldoorn Scoort en Deventer Scoort bekend gemaakt. Binnen Scoort zijn bedrijven uit de regio al het hele jaar immers baanbrekend aan het ondernemen, aldus het Regionaal Werkbedrijf.
De Kampioenschalen worden uitgereikt door Jacco Eltingh, tweevoudig wereldkampioen dubbelspel tennis. Ook zal hij de nieuwe teams onthullen.

De tennisser vervult nog een rol tijdens het ontbijt, omdat hij ‘als dubbelaar als geen ander weet hoe belangrijk teamwork en samenspel is’. Tijdens het Grootste Werkgevers Ontbijt geeft Eltingh ‘dubbelhandige services om samen een topprestatie neer te zetten en de kracht van sociaal ondernemen te benutten’.