Het thema van de Week van het Werk is: Blij personeel werkt. We hebben een krappe arbeidsmarkt. Dat betekent dat er meer vacatures zijn dan werkzoekenden. Dit zorgt voor nieuwe uitdagingen voor werknemers en ondernemers. Ontdek deze kansen tijdens de Week van het Werk in Alphen, een 1000-voorbeelden evenement van maandag 31 oktober 2022 tot en met zaterdag 5 november 2022.

Een week vol evenementen waaronder: Banenparade met Open Hiring Café

Ook dit jaar staan er weer ruim 60 ondernemers uit de regio Alphen met uitdagende banen op onze moderne en feestelijke Banenparade mét een Open Hiring Café. Er is een bomvol programma met diverse workshops en andere activiteiten. Zo kunnen werkzoekenden, jobhoppers en werkgevers zich nog verder ontwikkelen. Tijdens het Open Hiring Café kunt u ontdekken wat werkgevers te bieden hebben. Open Hiring is dé nieuwe manier om een uitdagende baan te vinden bij één van de vele werkgevers uit de regio.

Er is meer!

Uiteraard zijn er nog veel meer interessante evenementen tijdens de Week van het Werk. Zoals bijvoorbeeld de kick off van de Week van het Werk op 31 oktober. We zijn te gast bij Van Lint in Boskoop en daar komt onder andere trendwatcher Ruud Veltenaar meer vertellen over de toekomst van werk. En er een verkiezing voor de meest sociale ondernemer. Kijk voor alle onze evenementen op www.deweekvanhetwerk.nl. U kunt uzelf ook gelijk aanmelden voor de diverse evenementen.